2012-11-01 06:28:29• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - Vidáman kelsz fel!

Napi horoszkóp november elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A Hold mára felébredt. Éljen! Ezt már reggel észreveszed, mert vidáman kelsz fel. Bár Mindenszentek napja van, sok terved van a mai napra. A Hold és a csillagok barátságot hirdetnek. Találkozz barátaiddal, csináljatok közös programot. Vagy lenne kedved vendégeket hívni és főzni nekik valamit?

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ma mindenszentek ünnepe van. A Hold az Ikrek jegyében áll, ha ma pompás ötleteid támadnak, megérzéseid lesznek, az egészen a csillagok akarata szerint történik. Voltak problémáid az utóbbi időben? Voltak olyan helyzetek, melyekben nem tudtál továbblépni? A mai napon lehull a fátyol a szemed elől, egyszerre megtalálod a megoldást, vagy legalább a hozzá vezető utat. Délután még további kreatív erők jönnek ehhez. Magaddal és ezzel a nappal megelégedve élvezheted a mai estét.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai ünnepnapon is a te jegyedben marad a Hold, felvidít, vállalkozó kedvet ad, élénkít. Ma fogadni merek arra, hogy még akkor sem maradsz egyedül, ha egyébként szívesen visszahúzódsz. Ennek oka a Hold: szívesen érintkezik a többi csillaggal, és ezt rád is átviszi.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Ma Mindenszentek ünnepe van. A Hold ismét éber, és megduplázza hatását az Ikrek jegyében. Szellemi szinten ez villámgyors gondolkodást és nagyszerű terveket jelent. Valami történik az életedben, mert ötleteid vannak és meg akarod valósítani őket. Ez kifejeződhet munkádban, magánéletedben, bárhol. Ez is boldogság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma délelőtt Vénusz egyengeti az utadat, Uránusz pedig szellemileg frissít fel. Délután ismét a „véletlen” játszik szerepet: találkozol valakivel, akire éppen abban a pillanatban gondolsz. Vénusz este is különösen fényesen ragyog a számodra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A mai Mindenszentek ünnepén a Hold ismét fit. Az Ikrek jegyébe lépett, ezzel számodra fontos pozícióba került. Ma történik valami, ami jó darabon előrevisz, de ehhez teljes összpontosításra is szükséged van. Lehet, hogy egy beszélgetést folytatsz egy fontos személlyel: a csillagok a megfelelő érveket adják a szádba. Lehet, hogy fontos levelet kell írnod, ebben is számíthatsz a kozmosz támogatására. Ha egy probléma égett a körmödre, azzal is meg fogsz birkózni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Mindenszentek napja, a Hold ismét aktív. Vénusz és Uránusz kapcsolata tovább erősödik, így amit tegnapra mondtam, az ma még valószínűbb, hogy bekövetkezik: találkozhatsz valakivel, aki neked van rendelve. Ha egyedül élsz, járj ma nyitott szemmel és szívvel, hogy el ne mulaszd az ég által nyújtott esélyt. Este Vénusz és Uránusz közrefognak, és táncba hívnak. Teljesen elhibázott dolog lenne, ha a TV előtt unatkoznál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A mai ünnepnapon az Ikrek jegyében álló Holddal kell kijönnöd. Ez nemigen passzol mentalitásodhoz, de talán túl tudsz ezen lépni, és örülni tudsz annak, hogy ma minden nagyon laza. Élvezheted, hogy egyesek kilógnak a sorból, és gyerekek módjára örülnek az életnek. Annyira változatos lesz az élet, ha az ember készen áll kibővíteni a látókörét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Mindenszentek napján a Hold az ikrek jegyében, pont a te jegyeddel szemben áll. Az asztrológiában ez azt ígéri, hogy sok emberrel fogsz találkozni. Abszolút nem lehet kizárni, hogy köztük lesz az is, akivel mély vonzalmat fogtok érezni egymás iránt. Végül is csodálatos kapcsolat áll ma fent Vénusz és Uránusz között. Hasonló csillagállás már sok embert összehozott.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A keresztény világ Mindenszentek ünnepét tartja, a Hold pedig az Ikrek jegyéből köszön rád. Izgalmas és változatos nap vár rád. Újdonságokról hallasz, ezek azonban nem igényelnek tőled túl sokat, és nem is zavarnak össze. Élvezd a változatosságot, a sokszínűséget. Lehet, hogy estére el is fáradsz, de akkor már visszavonulhatsz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ez lesz a legjobb napod a héten. A Hold ismét aktív, és az Ikrek jegyében áll. Mindjárt kora reggel Uránusszal találkozik, és bevezet egy találkozót vele és Vénusszal. Ez új impulzusokat ígér. Lehetőséget kapsz arra, hogy tágíthasd a látókörödet. Na korlátozd magad arra, amiben bízol, és már ismert a számodra! Közelebbi és távolabbi környezeted sokkal többet kínál ennél. Légy kíváncsi, kísérletezz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma mindenszentek ünnepe van. Remélhetőleg szabadnap a számodra, és nem kell dolgoznod. Így vagy úgy, teljesen úgy néz ki, hogy a nap folyamán kedves emberek társaságában leszel, és könnyed légkörben tudtok egymással beszélgetni.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: